Ecsetpróba - Pöttyös masnis köröm

Nem igazán tudtam, hogyan is fogjak hozzá, mit lehet alkotni és hogyan, ezért egy az egyben másoltam az egészet, ennek a videónak a nyomán haladva. Vagyis majdnem, mindjárt részletezem a folyamatot. Ja, és ugye ezt az ecsetkészletet avattam fel.


A zöld szín helyett egy pasztellkéket választottam, amúgy tök ugyanaz az egész, csak a masnim más, ilyen kis amatőr, és nem az összes körmömön van. Nem csináltam még ilyet, kérdés volt, hogy miként kell dolgozni az ecsetekkel, mennyi lakkot szabad felvinni, úgyhogy jó darabig elvoltam, utólag sajnálom, hogy nem néztem az időt, mert érdekelt volna, meddig szöszöltem vele.

Az alapozás és alapszín után először felvittem a végekre a feketét, francia manikűrhöz való matrica segítségével, amit hagyni kellett volna megszáradni annyira, hogy újabb matricát tehessek rá a zöld/kék sáv felviteléhez. Ezt az időt megspóroltam, és minimális száradási időt hagyva folytattam a műveletet (nem is lett szép, de úgy gondoltam, úgyis csak próba, és ahogy végzek, mosom is le, mert nem lesz vállalható) ecsettel. A kis tömzsibb, ferde végűvel dolgoztam a 4. számú csoportból) . Ezután jött a masni megfestése, amit nagyon élveztem, először követtem a videót, de aztán már a "magam útját jártam", kidekoráltam, ahogy a videóban lévő kinéz, végül pöttyöztem. Csak négy körmömre festettem masnit, mert egyrészt örültem, hogy úgy sikerült, ahogy, és nem akartam elrontani, másrészt kicsit untam volna végigcsinálni még hatszor...:) Így viszont sokkal kevésbé mutatós, meg túl vastag lett valamelyik vonal. 
A videón lévőhöz képest nekem szerintem sokkal kisebb a körmöm mindenféle szempontból, úgyhogy elég aprólékos és mini vonásokat kellett csinálnom. Nekem végülis tetszik az eredmény.  A jobb kezemet leszámítva, az sokkal nyomibb lett, úgyhogy azt csak így mellékesen mutatom meg...:)) Ugye a bal kezem a sutább, és jobban kell koncentrálni, meg beremeg néha, szóval fokozottan kellett figyelni. Ez most így sikerült, látom a hibákat és hát bőven van még mit gyakorolni.

Használt lakkok:

Avon - Revitalizáló alapozólakk
True Color - 001
Lovely Color Mania - 2
Moyra - 602 (Pastel)
Essence colour&go quick drying nail polish - 08 ultimate pink
Lovely Color Mania - ajándék volt akció keretében, a száma "gratis" :D
Moyra 601 (Pastel)
Essence gel-look topcoat, zselés hatású fedőlakk




  • RSS

8 megjegyzés:

Bellala írta...

Tetszik:) A masni nagyon kis helyes lett!

sajtosrolo írta...

Köszi.:)

Eri Nails írta...

Wáó, ez nagyon szép lett!! Ügyes vagy!

sajtosrolo írta...

Köszönöm, örülök, ha nem sikerült rosszul.:)

Mónika írta...

Amikor először ránéztem a képekre, azt hittem, hogy körömnyomdáztad a masnit. :) Tök jó lett!! :)

sajtosrolo írta...

Komolyan? De jó!:)

phoenix írta...

Nagyon jó lett!! :)

sajtosrolo írta...

Köszi.:)

Megjegyzés küldése

Web Analytics