Leopárd mintás köröm

Soha nem rajongtam az állatmintás dolgokért, de most a leopárdmintával kapcsolatban valami bekattant, és meg vagyok veszve érte. Persze csak visszafogottan, mert pl. ruhában el nem tudnám képzelni, de mondjuk egy cipőt ilyen mintával már szívesen viselnék.


Aki először próbál magának festegetni a körmére ecsettel, ez remek választás lehet, mert szerintem ennél egyszerűbb minta kb. nincsen, és ehhez mérten látványilag sem utolsó. Ez és ez a videó is jó róla (nekem inkább az első tetszik, én is ecsettel csináltam, nem pontozóval).

Használt lakkok:



Nem szeretem a Moyrát igazából, de ez a bőrhatású lakk kedvenc lett, ráadásul nagyon gyorsan szárad.

(Sajnos továbbra sincs jó fényképezőm, ez is csak véletlenül alakult úgy, hogy le tudtam fotózni, szóval nem várhatóak a blogon tömeges bejegyzések továbbra sem.)



  • RSS

Fekete a nyárban

Egyáltalán nem illik a nyárhoz ez a fekete, de annyira nem volt kedvem semmilyen színhez, hogy végül erre esett a választás, és végre felavattam a díszítő csíkjaimból is egyet, meg először használtam az Essence pelyhesnek nevezett lakkját, amit csak azért vettem meg, mert mindenki el volt tőle elájulva, de aztán rájöttem, hogy nekem nem tetszik.









  • RSS

Rózsaszín köves köröm színátmenettel

Mostanában nagyon rá vagyok kattanva a színátmenetes díszítésre.:) Kétféle rózsaszínt használtam, egy enyhén csillámos világos lakkot, és körömmatricát is tettem rá, hogy ne legyen túl üres.






  • RSS

Kék-zöld virágos, színátmenetes köröm

A szivacs mellett pontozót és narancsfapálcikát használtam a virághoz, ami kapott egy követ is a közepére.







  • RSS

Csúnya nyomdás fehér-rózsaszín köröm

Eljött az a pont, hogy nem vagyok hajlandó tovább próbálkozni a körömnyomdával. Valami förtelmes lett ez is, egyedül az első kép tűrhető, mert azon elég messziről látszik.:D Ráadásul egy helyen ügyesen bele is nyúltam. Nem is tudom, miért mutatom meg... Ja, és persze csak a fotó erejéig viseltem.







  • RSS

Syoss Volume Lift dús hatás sampon - teszt


Nem fogok sok szót pazarolni rá, a lényeg, hogy nem jött be ez a sampon, az illatán kívül semmi sem tetszik benne. Sajnos én is azt tapasztaltam, hogy az egyébként selymes hajamat kissé durvává tette (a "nagyont" nem vártam meg). A hirtelen fellángolás után arra jutottam, hogy ha a Biodermában, amit most használok, elfér a szilikon, akkor elleszek vele továbbra is. Samponon meg balzsamon kívül egyébként semmi ápoló csodaszert nem kenek a hajamra, ha látom, hogy már kicsit törött a vége, az egészségügyi vágás is megoldja a problémát. Dúsító hatása egyébként tényleg van, de nem érzem olyan erősnek pl. a Biodermához viszonyíva. Szóval biztos nem erre a márkára fogok váltani a jövőben.





  • RSS

Rózsaszín pöttyös köröm

Ez most ilyen kis egyszerű lett.


Használt lakkok:

Avon - Revitalizáló alapozólakk
Essence colour&go quick drying nail polish - 08 ultimate pink
Moyra - 03
Lovely Color Mania - 16


  • RSS
Web Analytics