Leopárd mintás köröm

Soha nem rajongtam az állatmintás dolgokért, de most a leopárdmintával kapcsolatban valami bekattant, és meg vagyok veszve érte. Persze csak visszafogottan, mert pl. ruhában el nem tudnám képzelni, de mondjuk egy cipőt ilyen mintával már szívesen viselnék.


Aki először próbál magának festegetni a körmére ecsettel, ez remek választás lehet, mert szerintem ennél egyszerűbb minta kb. nincsen, és ehhez mérten látványilag sem utolsó. Ez és ez a videó is jó róla (nekem inkább az első tetszik, én is ecsettel csináltam, nem pontozóval).

Használt lakkok:



Nem szeretem a Moyrát igazából, de ez a bőrhatású lakk kedvenc lett, ráadásul nagyon gyorsan szárad.

(Sajnos továbbra sincs jó fényképezőm, ez is csak véletlenül alakult úgy, hogy le tudtam fotózni, szóval nem várhatóak a blogon tömeges bejegyzések továbbra sem.)



  • RSS

3 megjegyzés:

Vikii írta...

de klassz lett :))

Lela írta...

Figyelj ide! Én csak most találtam a blogodra és tetszenek az eddigi bejegyzések. Azt most rögtön felejtsd el, hogy ha nincs ilyen meg olyan fényképezőgépem akkor most én nem csinálom vagy abbahagyom. Teljesen át tudom érezni a helyzeted, mert ugyanabban a cipőben járunk. Nagyon jó lenne ha jobb gépem lenne és ez sokszor elkedvetlenít. Nekem nagyon tetszenek köröm-mesterkedéseid és akkor is olvasni foglak ha telós képeket csinálsz.

sajtosrolo írta...

köszi Vikii.:)

Lela, nagyon kedves vagy.:) megnéztem a képeidet, szerintem megfelelő a minőségük, az a baj, hogy amit jelenleg én tudnék fotózni, azok egyáltalán nem látszódnának, így semmi értelme nem lenne sajnos. de köszi a biztatást tényleg, jól esik.:)
év végén sztem lecserélem a telefonom, ha addig nem lesz fényképezőm, és tuti nem olyat fogok venni, amiben 3megapixeles kamera van, hanem nagyobb teljesítményűt.:)

Megjegyzés küldése

Web Analytics