Rimmel lakkok + hajgumi

Várható volt, hogy venni fogok, miután megláttam a Rossmannos szórólapon, hogy akciósak lesznek ezek a lakkok. Nem igazán szoktam nagyobb márkás és drágább lakkokat venni, de ez elég kedvező áron van most (499 FT - mondjuk ennek épp alapból sem olyan vészes az ára), ráadásul egyébként is szerettem volna ilyesmi színeket. A választottak a Sunshine és az Orange Your Life neveket viselik.


Ezeken kívül kék (Azure), rózsaszín (Pop Your Pink) és ilyen türkizes-kékes-zöldes (?) (Block Your Green) árnyalatokban van. Mindegyik elég élénk szín. 


A hajgumi a szokásos típus, amit venni szoktam. Ezeket a fajtákat szeretem, nincsen fém rész rajtuk, amivel összefogják az anyagot. Az olyat ki nem állhatom, mert úgy tapasztaltam, hogy tépi és húzza a hajat, azt meg azért mégsem kéne. Az utolsók közt volt már fekete-fehér vegyes mintájú, lila ezüst szálakkal/egyszínű lila, most pedig ilyen barna színűeket vettem (299 Ft). Általánosságban még azt érdemes figyelni a hajguminál, hogy ne legyen túl merev anyagú, és rugalmas legyen, de azért legyen némi ellenállása, mikor széthúzzuk, különben hamar kinyúlik és nem fogja megfelelően megtartani a copfot.

  • RSS

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Web Analytics