Rossmann zsákmány a szilikonmentesség jegyében

Picit elmaradtam a legutóbbi Rossmannban vásárolt holmik megmutatásával, de most pótolom.

Hirtelen elkezdtek érdekelni a szilikonmentes samponok, Ani blogján olvastam először a témáról, amivel meg lett alapozva a dolog a fejemben, a kiszemelt pedig a Syoss lett. Igazából én azt hittem, hogy ez valami alig ismert, ám annál jobb termék, senkitől nem hallottam róla, és amikor újságoltam másoknak, hogy milyen jól hangzik hosszútávon a szilikonmentes sampon hatása, kiderült, hogy még Syoss reklám is van a tv-ben (nem nézek tv-t, ezért ezt nem tudtam).

Megvettem tehát a képen látható fajtát, és annyira belendültem a témába, hogy más szilikonmentes termékeket (lentebb lilával jelöltem őket) is vásároltam.


Syoss Volume Lift dús hatás sampon (999 Ft)
Alterra tőzegáfonya és füge testradír (849 Ft)
Alterra fekete áfonya & vanília tusfürdő (519 Ft)
Nivea golyós deo (549 Ft - vettem még egyet, csak azt nem magamnak, ezért lejött pluszba kedvezmény, és így lett ennyi az ára)
Isana kézkrém mandulaolajjal (399 Ft)
Essence studio nails extra hidratáló körömbalzsam (500 Ft körül volt, nem tudok pontos árat, mert ő valójában csak hozzácsapódott a képhez, külön vásároltam és már nincs meg a blokk)

A sampon esetében nagyon kíváncsi leszek, hogy mit fogok tapasztalni, és természetesen jönni fogok az eredménnyel. A többi szilikonmentes terméket már elég ideje használom, hogy beszámolhassak róluk, úgyhogy az elkövetkező bejegyzések főszereplői várhatóan ők lesznek.

  • RSS

6 megjegyzés:

Unknown írta...

én a syoss-al nagyon megjártam.. :S kikészült a fejbőröm tőle, zsírosodott a hajam( a szokásosnál jobban) száraz lett a fejbőröm és eszméletlenül korpásodott :S Remélem neked beválik! :D

sajtosrolo írta...

uhh, hát igen, tartok is tőle azért, meg kíváncsi lennék egy statisztikára, hogy hány embernek jött be, és mennyien jártak rosszul ezzel a samponnal...néha úgy érzem, az utóbbi lenne több.:/ bár lehet, hogy azért érzem így, mert az utolsó vélemények, amikbe botlottam, inkább negatívak voltak. igazából, ha ezeket előbb látom, nem veszem meg, de most már mindegy. azért így is kételkedtem, mert a balzsamot egyelőre jobbnak láttam nem megvenni.:))

nyuszisz írta...

Még én nem hallottam ezekről, kíváncsi vagyok, miben jobbak. Megnéztem a samponokat, amiket most használok, egyik sem tartalmaz szilikont, de az sincs feltüntetve, hogy szmentes.

Bellala írta...

Én már egy ideje Syoss sampont használok, nekem nagyon beváltak,úgyhogy amikor kijött a szilikonmentes változat, nem volt kérdés, hogy beszerzem:) De én úgy láttam, a szilikonmentes samponoknak mindnek áttetsző zöld flakonja van, nem a hagyományos fekete. Az első pár használatnál én szárazabbnak éreztem a hajam, de ez fokozatosan megszűnt, és jól fésülhető, selymes lett, nem lapul le.

bettynova írta...

én úgy jártam, mint Fanny
de nekem alapból elég száraz a hajam és sosincs semmilyen fejbőr problémám, így nagyon utáltam, amikor leesett a fejbőröm a szilikonmentes sampontól...

sajtosrolo írta...

nyuszisz, egyik elnevezése sincs rajta? csak mert nagyon sokféle neve van. megkérdezhetem, hogy milyen fajta samponok?

Bloggerina Bellala: ez jól hangzik.:)

bettynova: és megint egy negatív vélemény.:( hát most már tényleg nagyon kíváncsi leszek!

Megjegyzés küldése

Web Analytics